Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Gardas pusdienas 20 minūtēs –tortilla ar halumi un aso medu

alexskitchenbangers/Instagram

alexskitchenbangers/Instagram

Ātras un garšīgas pusdienas var pagatavot vien pāris soļos. Kraukšķīgs halumi siers, saldināts ar medus un asās mērces glazūru, kopā ar svaigiem salātiem, čipsiem un pikantu mērci – vienkārši un gardi.

Sastāvdaļas (2 porcijām):

  • 120 g halumi siera ar samazinātu tauku saturu, sagriezts šķēlēs
  • 20 g medus
  • 2 tējk. asās mērces
  • 2 tortilas (der gan proteīna, gan parastās)
  • 40 g vieglās majonēzes
  • 2 saujas sagrieztu salātu
  • 20 g čili garšas tortilas čipsu

Pagatavošana:

  1. Uzsildi pannu uz vidējas uguns un apcep halumi šķēles 1–2 minūtes no katras puses, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
  2. Samaisi medu ar 1 tējk. asās mērces un pārlej sieru. Apgrozi, lai tas vienmērīgi pārklājas.
  3. Atsevišķi sajauc majonēzi ar 1 tējk. asās mērces.
  4. Tortilai iegriez vienu šķēlumu no centra līdz malai.
  5. Pirmajā daļā liec salātus, otrajā – karstā medū glazēto halumi, trešajā – aso majonēzi, ceturtajā – čipsus.
  6. Saloki tortilu pa kvadrantiem, līdz izveidojas trīsstūris.
  7. Pēc izvēles apcep sausā pannā 1–2 minūtes no katras puses, lai tā kļūst kraukšķīga un labi tur formu.

Rezultātā iegūsi sātīgu un gardu tortilas uzkodu vai pusdienas, kas pagatavojamas nieka pusstundā.

Lasi arī!

Recepte: Ceptie "saspiestie" kartupeļi ar garšvielu sviestu un sieru

Klasiskā taizemiešu zupa Tom Yum: recepte

alexskitchenbangers/Instagram

alexskitchenbangers/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas