Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kabaču-burkānu plācenīši ar diļļu mērci – rudens garša uz šķīvja

Foto: ChatGPT

Foto: ChatGPT

Kad rudens dārzi pilni ar kabačiem un burkāniem, šie plācenīši kļūst par vienu no iecienītākajiem ēdieniem ģimenes maltītēs. Tie ir viegli pagatavojami, veselīgi un pat bērnu vidū īpaši iemīļoti – kraukšķīgi no ārpuses un maigi iekšpusē. Īpašu garšu piešķir svaiga diļļu mērce, kas ēdienu padara vēl gardāku.

Sastāvdaļas:

  • 2 nelieli kabači
  • 2 burkāni
  • 1 ola
  • 3–4 ēdamkarotes miltu vai auzu pārslu
  • sāls, pipari
  • eļļa cepšanai

Mērcei:

  • krējums vai jogurts
  • svaigas diļļes
  • šķipsna sāls

Pagatavošana:

  1. Sarīvē kabačus un burkānus, pievieno olu un miltus.
  2. Pievieno sāli, piparus un visu rūpīgi samaisa.
  3. Uzkarsē pannā eļļu, veido nelielus plācenīšus un cep no abām pusēm, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
  4. Pasniedz ar diļļu mērci – krējumu vai jogurtu sajauc ar diļļēm un šķipsniņu sāls.

Šie kabaču–burkānu plācenīši ir lielisks veids, kā baudīt rudens dārzeņu bagātību un radīt siltas, mājīgas vakariņas visai ģimenei.

Lasi arī!

Liellopa sautējums Burgundijas gaumē – sātīgs un aromātisks ēdiens rudens vakariem

Gardāk nevar būt! Vārītā iebiezinātā piena ābolu pīrāgs

Toskānas vistas pasta ar krēmīgu sieru un saulē kaltētiem tomātiem

Foto: ChatGPT

Foto: ChatGPT

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas