Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kraukšķīgā un "sticky" ķīniešu vistiņa mājas gaumē

annapannalv/Instagram

annapannalv/Instagram

Ķīniešu "sticky" jeb "lipīgā" vistiņa ir viens no tiem ēdieniem, kas regulāri ierindojas ēdienu piegādes topa augšgalā. Kraukšķīga garoziņa, saldskāba mērce, aromātiski zaļumi – viss kopā veido garšu sprādzienu, kuru grūti aizmirst. Laba ziņa – šo populāro ēdienu iespējams pagatavot arī mājās, un rezultāts garšos vēl labāk nekā restorānā. Ar šo recepti dalījusies ēdienu blogere Anaa Panna.

Sastāvdaļas:

  • 500 g vistas filejas gabaliņos
  • 2 ēd.k. kukurūzas cietes
  • 2 olas
  • 120 g miltu vai panko rīvmaizes
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • Šķipsna sāls

Mērcītei:'

  • 2 ēd.k. sojas mērces
  • 80 g medus
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. sezama sēklu
  • 1 ēd.k. rīsu etiķa
  • Pēc nepieciešamības nedaudz ūdens

Pagatavošana:

  1. Vistu nosusina, sagriež gabaliņos un apviļā kukurūzas cietē.
  2. Pārlej ar sakultām olām.
  3. Apviļā miltos ar sāli un papriku vai panko rīvmaizē.
  4. Cep pannā, līdz gabaliņi iegūst zeltaini kraukšķīgu garoziņu.
  5. Tajā pašā pannā uzvāra mērci no visām sastāvdaļām.
  6. Pievieno vistu un rūpīgi apviļā, lai tā pārklājas ar lipīgo, aromātisko mērci.

Pasniedz ar rīsiem un svaigiem zaļumiem.


Lasi arī!

Pikantā vistas pasta ar "Bufalo" mērci – sātīgas vakariņas 20 minūtēs

Recepte: Krēmīgā pasta ar vistu un pikanto medu

annapannalv/Instagram

annapannalv/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas