
Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/Instagram
Gatavo šīs mīkstās un sulīgās rabarberu krēma maizītes, kas atgādina brokastis pie vecmāmiņas vai svētdienas pēcpusdienu smaržu. Viegli pagatavojamas, tās apvieno skābeno rabarberu svaigumu ar maigu olu un krējuma krēmu – vienkārša recepte, kas iepriecinās gan mazos, gan lielos! Citas tikpat gardas receptes meklē Māras Ziemeles Instagram kontā @edamskaisti!
Nepieciešams:
- 9 maizes šķēles;
- Paliels rabarbera kāts;
- 300 g skābā krējuma;
- 2 olas;
- 2–3 ēdamkarotes cukura;
- Vaniļas cukurs.
Pagatavošana:
Rabarberus sagriež mazos gabaliņos.
Bļodā liek skābo krējumu, pieber cukuru, mazliet vaniļas cukuru un divas olas. Visu kārtīgi samaisa.
Maizīti liek uz cepamā papīra, pārklāj ar olu krēmu, pa virsu liek rabarberus un vēlreiz olu krēmu.
Cep 175 grādos 18-20 minūtes.
Izmēģini arī:
Šī laika aktuālākais gardums – rabarberu tiramisu
Zemeņu un matčas kēksiņi – ideāla garšu kombinācija!
Vegānā rabarberu un zemeņu drumstalmaize – novērtē pat Fredis

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/Instagram