Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Olīveļļa, kaperi, siļķe, biete vai ābols – kāds ir autentiskais rasols?

Ziņneši dodas īstās rasola receptes meklējumos

Senākā zināmā rasola recepte ir latīņu valodā fiksēta, vārcu ārsts, kurš ceļoja pa Kurzemi, cits starpā minēja, ka viņi ēd tādu ēdienu ar aromātu, ko viņš nosauca par risolu, ko var uzskatīt par pirmo rasola recepti, vēstī 360TV ZIŅneši.

Senākajās receptēs ir olīveļļa, vēl var būt kaperi - siļķe, biete, ābols, kaperi, - siļķe ir sālīta, bietes ir marinētas vai vārītas, ābolam vajadzētu būt skābam.

Ir tādi rasoli, kur ir klāt tad nēģis, olbaltumi, dārzeņi, vis kaut kas sālīts.

ZIŅneši izmēģināja dažādu gadsimtu receptes, lai noskaidrotu, kurš ir visgaršīgākais! Vairāk skaties sižetā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas