Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Īsts itāļu risoto

Ar šo recepti raidījumā "Vakariņš ar savējiem" dalījās itālis Errj. Visi būs pārsteigti gan par ēdiena vienkāršo pagatavošanu, gan pasakaino garšu!

Nepieciešams:

rīsi ( parboiled);

olīveļļa;

baltais sīpols;

baravikas;

vistas buljons;

pētersīļi;

sviests;

cietais siers;

baltvīns;

sāls.

Pagatavošana:

Ielikt katlā vai pannā sakapātu sīpolu un olīveļļu, viegli apcept un pievieno rīsus, lai tos apgrauzdētu 3-4 min. Svarīgi, lai sīpoli nesadeg un nekļūst brūni un rūgti, tāpēc tie visu laiku jāmaisa. Pēc 3-4 min pielej baltvīnu (1-2 glāzes, lai visi rīsi būtu apsegti).

Kad vīns iztvaikojis, pievieno karstu buljonu, tik daudz, lai visi rīsi ir zem buljona. Kad buljons pazūd, to pievieno vēlreiz. Visu laiku nepārtraukti maisa rīsus.

Kad rīsi vēl nav gatavi, pievieno ceptās baravikas, sviestu un cieto sieru. Pēc garšas pievieno sāli un turpina vārīt uz lēnas uguns.

Kad rīsi ir gatavi, uzber virsū pētersīļus un samaisa. Ja vajag var pievienot mazliet buljona, lai ir krēmīga konsistence.

Labu apetīti!!

Vai esi gatavs svinēt svētkus ar slavenībām kā ar savējiem? Piesakies šovam "Vakariņš ar savējiem" ej.uz/vakariņš_pieteikums

Nav nozīmes, cik liels ir Tavs mājoklis, galvenais, ka esi atvērts piedzīvojumiem! Un par vakariņu budžetu Tev nebūs jāuztraucas!

Piesakies jau šodien!

Lasi arī:

Recepte: Roltons ar vistu

Recepte: Maizītes ar šampinjoniem

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas