
Maizes krāsnī cepta baltmaize. Foto: publicitātes foto
Kas var būt labāks par tikko ceptas maizes smaržu? Un, ja recepte nav nemaz tika sarežģīta, tad grēks necept.
Maizīte galdā tika celta raidījuma "Vakariņš ar savējiem" viesiem.
Nepieciešams:
Milti 560g;
Piens 350ml;
Sāls 1/2 tēj. k.;
Cukurs 3 ēd. k.;
Sviests 2ēd. k.;
Sausais raugs 1/2 tēj. k.
Pagatavošana:
Sākumā izkausē sviestu, pielej pienu un uzsilda viegli siltenu, tad pievieno cukuru, sāli. Visu kopā liek elektriskajā maizes krāsniņā, tad pievieno iesvērtus miltus ar sauso raugu.
Liek cepties uz 1kg kukulīša, vidēji brūnas atzīmes režīmā.
Lai labi garšo!
Vai esi gatavs svinēt svētkus ar slavenībām kā ar savējiem? Piesakies šovam "Vakariņš ar savējiem" ej.uz/vakariņš_pieteikums
Nav nozīmes, cik liels ir Tavs mājoklis, galvenais, ka esi atvērts piedzīvojumiem! Un par vakariņu budžetu Tev nebūs jāuztraucas!
Piesakies jau šodien!
Ieskaties arī šajās receptēs:

Maizes krāsnī cepta baltmaize. Foto: publicitātes foto