You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Krēmīgā olu salātu recepte, kas pārliecinās arī skeptiķus

Foto: ekrānuzņēmums no marriedtobbq/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no marriedtobbq/Instagram

Šie olu salāti ir krēmīgi, pikanti, atsvaidzinoši un pilni ar garšas niansēm. Ideāli gan sviestmaizēm, gan kā uzkoda uz galda. Ideja, kā apēst daudzās Lieldienu olas!

Nepieciešams:

  • 12 cieti vārītas olas;
  • ½ glāze majonēzes;
  • 1 ēdamkarote dzeltenās sinepes;
  • Šķipsniņa Vorčesteras mērces;
  • 1 ēdamkarote marinētu diļļu gurķu sulas;
  • 1 tējkarote svaigi spiestas citrona sulas;
  • ½ tējkarotes sīpolu pulvera;
  • ½ tējkarotes ķiploku pulvera;
  • ½ tējkarotes kūpinātas paprikas;
  • ½ tējkarotes maltu melno piparu;
  • ¼ tējkarotes sāls;
  • 1 ēdamkarote asās mērces (piemēram, Sriracha vai Frank’s RedHot);
  • 1 ēdamkarote smalki sakapātu diļļu;
  • 1 ēdamkarote smalki sakapātu lociņu;

Pagatavošana:

Sāc ar olām: uzmanīgi atdali dzeltenumus no baltumiem. Baltumus smalki sakapā un liec lielā bļodā.

Dzeltenumu burvība: dzeltenumiem pievieno majonēzi, sinepes, Vorčesteras mērci, gurķu un citrona sulu, visas garšvielas un aso mērci.

Samaisi līdz krēmīgumam: izmantojot dakšiņu, saspaidi dzeltenumus un sajauc, līdz iegūta viendabīga, krēmīga masa.

Apvieno: pievieno dzeltenumu krēmu sakapātajiem baltumiem un kārtīgi, bet saudzīgi samaisi.

Atpūtini: liec ledusskapī vismaz uz 1 stundu, lai garšas "sadraudzējas".

Pēdējais pieskāriens: pirms pasniegšanas pievieno sakapātās dilles un lociņus, viegli iecilājot tos salātos.

Izmēģini arī:

Olu receptes Lieldienām – ātri un vienkārši

Garda uzkodu recepte: Avokado un olu smēriņš

Foto: ekrānuzņēmums no marriedtobbq/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no marriedtobbq/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas