You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vasaras trends – zefīra-kefīra kokteilis

pipars.lv/Instagram

pipars.lv/Instagram

Ar vasarīgi atsvaidzinošu un neparasti gardu recepti sociālajos tīklos padalījies kulinārijas blogeris Pipars (īstajā vārdā Rojs Puķe). Viņa piedāvātais zefīra–kefīra kokteilis kļuvis par īstu vasaras trendu, kas jau iekarojis ārzemju blogus un sociālo tīklu lietotāju sirdis. Šis dzēriens ir salds, gaisīgs un viegli skābens – lielisks variants kā atvēsināties siltā dienā vai pārsteigt draugus ar ko netradicionālu.

Sastāvdaļas:

  • 3–4 zefīri (klasiskie, bez pildījuma)
  • 300–400 ml kefīra
  • Sauja ogu pēc izvēles (piemēram, mellenes, upenes vai avenes)

Pagatavošana:

  1. Zefīrus sagriež mazākos gabalos un liek blenderī.
  2. Pārlej ar kefīru.
  3. Pievieno izvēlētās ogas. Oriģinālā receptē bija paredzētas mellenes, taču, kā stāsta Pipars, viņš tās piemirsis nopirkt un izmantojis saldētas upenes – arī tās lieliski iederējušās.
  4. Blendē, līdz iegūta viendabīga masa.
  5. Pasniedz uzreiz – vislabāk garšo auksts.

"Savienojums izrādījās patiešām pārsteidzošs – garšoja ļoti labi, lai gan zefīrs kā saldums man ikdienā neiet pie sirds. Ja arī jums sanāca ko pamēģināt, pastāstiet, kādas ogas un kādu zefīru izvēlējāties? Kefīru vai paniņas? Iespēju kombinācijas te ir nebeidzamas," pauž Pipars.


Lasi arī!

Laiks atveldzēties! Ledus kafijas recepte, kas atsvaidzina un uzmundrina

Recepte atsvaidzinošai vasaras limonādei

pipars.lv/Instagram

pipars.lv/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas