Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Madaras Biedriņas olu pasta ar lasi

Viegls, bet tajā pašā laikā sātīgs un garšām bagāts ēdiens, kas noderēs gan pusdienām, gan vakariņām. To "STV Pirmā!" šova "Kad viņas satiekas" pavārmākslas dīva Madara Biedriņa savā rubrikā "Sarunas ar garšu" māca gatavot aktrisei Antai Aizupei. Zemāk skaties 1188 Play video, kurā abas dāmas tiek galā ar šo recepti!

Nepieciešams:

  • Laša fileja, 100 g
  • Sviests, 40 g
  • Olu nūdeles, 100 g
  • Cukini, 20 g
  • Zivs vai dārzeņu buljons, 100 g
  • Saldais krējums, 10g
  • Parmezāna siers, 40 g
  • Sāls/Pipari (pēc garšas)

Pagatavošana:

Apcep lasi - no katras puses apmēram 4 minūtes uz vidēji lēnas uguns. Lasi liek malā, tikmēr vāra olu nūdelēs. Ja tās ir pusgatavās, vārīšanas laiks ir 3 min, parastajām 8 min. Uz tas pašas pannas apcep cukini, sagrieztus gabaliņos līdz zeltaini brūni. Pievieno buljonu un saldo krējumu, nedaudz pasutina apmēram 3 min. Pievieno olu nūdeles un parmezāna sieru. Kad viss sajaukts kopā, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Var pārbērt pāri sakapātus pētersīļus. Beigās pievieno cepto lasi!

Garšīgas sarunas ar pašmāju slavenībām meklē otrdienu vakaros "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" vai jebkurā sev ērtā laikā 1188Play.

Lasi arī:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas