Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Viegla recepte gardam ogu pīrāgam

Foto: ekrānuzņēmums no edammajas/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no edammajas/Instagram

Viegla, ātra un vasarīga – tieši šādi varētu raksturot šo gardo ogu pīrāgu. Sarežģītākais visā gatavošanas procesā būs sagaidīt, kad tas nedaudz atdziest. Citas tikpat lieliskas receptes meklē Instagram profilā @edammajas!

Nepieciešams (kūkas forma 22cm):

  • 3 olas;
  • 220g miltu;
  • 200g skābā krējuma;
  • 100g sviesta;
  • 150g cukura;
  • 200g ogu pēc izvēles (ķirši, mellenes, avenes, upenes);
  • 1 tējk. cepamā pulvera;
  • Šķipsniņa sāls.
  • Pūdercukurs.

Pagatavošana:

Sviestu izkausē ūdens peldē, noliek malā nedaudz atdzist.

Traukā ar mikseri sakuļ olas, cukuru un šķipsniņu sāls. Kuļ, līdz masa ir kļuvusi gaisīga.

Tālāk masā iemaisa (maisa ar slotiņu) krējumu un izkausēto sviestu. Miltos iemaisa cepamo pulveri. Tad pa daļām ber klāt masai un samaisa viendabīgā mīklā. Beigās iemaisa ogas.

Cepamo formu izklāj ar cepamo papīru. Lej iekšā mīklu, izlīdzina.

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180° aptuveni 45 minūtes, gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Kad pīrāgs izcepies, to atdzesē, tad pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedzot var papildināt ar saldējumu vai putukrējumu.


Izmēģini arī:

VIDEO RECEPTE: Anna Rozīte parāda, kā pagatavot sātīgu un veselīgu maizi mājās

Recepte īstiem saldummīļiem: šokolādes fondants Elīnas Didrihsones gaumē

Recepte: apgrieztā melleņu kūka – kā melleņu kēksiņš, tikai vēl labāk!

Foto: ekrānuzņēmums no edammajas/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no edammajas/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas