Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pirmā septembra gardums – atsvaidzinoša biezpiena sieriņu kūka ar ogām

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Šī biezpiena sieriņu kūka ir ideāls deserts, ja vēlies ko gardu un ātru, bet negribi ieslēgt cepeškrāsni! Tā ir viegli pagatavojama, atsvaidzinoša un pilna ar pārsteigumiem – katrs kumoss sniegs gan šokolādes, gan zemeņu garšas notis. Kā reiz piemērota 1. septembra svinībām! Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram kontā @edamskaisti!

Nepieciešams:

  • 180 g cepumu;
  • 8 biezpiena sieriņi (4 zemeņu, 4 šokolādes);
  • 100 ml piena;
  • Divas saujas zemeņu.

Pagatavošana:

1. Veidni izklāj ar cepamo papīru.

2. Biezpiena sieriņus viegli samīca ar dakšiņu.

3. Veido kūku, ņem cepumus, uz pāris sekundēm iemērc pienā un veido pirmo kūkas slāni, virs tā biezpiena sieriņu masu, svaigas ogas, atkal cepumus, atkal biezpiena sieriņu masu. Dekorē un liek ledusskapī uz pāris stundām vai nakti, lai garšas "saprecas".

*biezpiena sieriņus un ogas var izvēlēties pēc savas gaumes, piemēram melleņu biezpiena sieriņus saskaņot ar mellenēm, mango ar mango šķēlītēm utt.

*lielākam diametram vai augstākai kūkai sastāvdaļas par 1/2 palielina uz katru kārtu.

Izmēģini arī:

Recepte: Vienkārša un maciņam draudzīga biskvītkūka – gatava nieka pusstundā

Recepte: Rudens dienai piemērots našķis – vienkārši banānu kēksiņi bez glutēna un cukura

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no edamskaisti/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas