Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Madaras Biedriņas šakšuka ar zaļajiem zirnīšiem

Lai nu kurš, bet šova "Kad viņas satiekas" vadītāja, ēdiena virtuoze Madara Biedriņa zina, kā ieturēt garšīgu un veselīgu maltīti! Šī ir brīnišķīga recepte derēs tiem, kuri mīl dārzeņus un ne vienmēr savā maltītē vēlas iekļaut gaļu. Ķeries pie gatavošanas, seko norādījumiem un baudi!

Sastāvdaļas:

  • Olas 4 gb
  • Paprika 100 g
  • Tomāti 150 g
  • Zaļie zirnīši 100 g
  • Avokado 100 gr
  • Spināti 100 g (var izmantot arī citus dārzeņus pēc sirds patikas)
  • Ķiploki 4 daiviņas
  • Fetas siers 70 g
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls/pipari pēc garšas
Pagatavošana:

Visus dārzeņus nomazgā un notīra. Papriku un tomātus sagriež vidēji lielos kubiņos, sīpolus un ķiplokus - mazākos kubiņos.

Uz pannas liek cepties sīpolus un papriku, pēc brītiņa pievieno ķiploku. Dārzeņus pacep apmēram 5 minūtes, tad pievieno zaļos zirnīšus un vēl nedaudz pasutina. Pievieno spinātus, visu samaisa, pieliek garšvielas.

Dārzeņu masā izveido "bedrītes", tajās iesit olas. Apkārt olām uzber sadrupinātu fetas sieru un kubiņos sagrieztu avokado.

Pannai uzliek vāku. Visu sutina vēl apmēram 3-5 minūtes vidējā temperatūrā.

Kārto uz šķīvja, uzber sakapātus pētersīļus vai mikrozaļumus.

Zemāk skaties 1188 Play video, kurā Madara Biedriņa māca šo recepti uztura speciālistei Annai Rozītei - tāpat abas dāmas apsprieda to, kādēļ influencere izvairās griezt avokado un cik lielas pārmaiņas viņa pamanījusi savā ķermenī kopš pievēršanās veselīgam uzturam.

Lasi arī šo:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas