Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vegānā rabarberu un zemeņu drumstalmaize – novērtē pat Fredis

Foto: ekrānuzņēmumi no radio_swh/Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no radio_swh/Instagram

Radio "SWH" sociālajos tīklos bieži dalās ar dažādiem "garšīgiem" ierakstiem – to, kā ētera personības nomēģina visādus gardumus. Ņemot vērā, ka Fredis jeb Andris Freidenfelds ir vegāns, viņš tiek pārsteigts ar īpašu rausi – vegāno rabarberu un zemeņu drumstalmaizi. Arī tev ir iespēja to izmēģināt!

Nepieciešams:

  • 500g rabarberu;
  • 100g zemeņu;
  • 230g miltu;
  • 150g cukura;
  • 2 ēdk kukurūzas cietes;
  • šķipsniņa vanilīna;
  • 130 g avokado sviests;
  • šķipsniņa sāls.

Pagatavošana:

1. Sagriez rabarberus un zemenes gabaliņos, liec bļodā un pievieno 2 ēdk. cukura un 1 ēdk.
kukurūzas cietes. Visu apviļā.

2. Taisi drumstalas – bļodā liec miltus, atlikušo cukuru un sviestu istabas temperatūrā. Mīci visu ar rokām, līdz bļoda ir pilna ar drumstalām.

3. Izvēlies ne pārāk lielu cepamtrauku, kura apakšdaļā izkārtot rabarberu un zemeņu masu, tad pa virsu ber drumstalas un liek 180°C uzkarsētā cepeškrāsnī.

4. Cep 25–30min, līdz drumstalas ir zeltaini brūnas.

5. Ēd kopā ar saldējumu vai vienkārši tāpat!


Foto: ekrānuzņēmumi no radio_swh/Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no radio_swh/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas