
Foto: ekrānuzņēmums no lidllatvija/ Instagram
Sāļās vafeles – kraukšķīgas, bet maigi sulīgas viducī. Biezpiens dod patīkamu vieglumu, siers piešķir krēmīgu sāļumu, bet sīpols ienes nelielu pikantumu. Šīs vafeles ir ideāls risinājums ātrām brokastīm, nesteidzīgām brīvdienu vēlajām brokastīm vai vieglai uzkodai pie vakara tējas un vīna glāzes. Gatavošana neaizņem gandrīz nekādu laiku – sajauc, ielej vafeļu pannā un pēc dažām minūtēm virtuvē jau smaržo īsts gardums.
Nepieciešams:
- 1 paciņa biezpiena;
- 2 olas;
- rīvēts cietais siers;
- sakapāts 1 sīpols;
- 2–3 ēdamkarotes miltu.
Pagatavošana:
Visu sajaucam viendabīgā masā.
Ietaukojam jau uzkarsēto vafeļu pannu un cepam līdz gatavas.
Pavisam ātri un vienkārši!

Foto: ekrānuzņēmums no lidllatvija/ Instagram
