Ātrais Borščs

Borščs. Ekrānšāviņš. ''Vakariņš ar savējiem''
Nav nekāds noslēpums, ka autentiska boršča pagatavošana ir
diezgan laikietilpīga. Tomēr, ja boršču ļoti kārojās, par laimi ir arī ne tik
daudz laiku aizņemošas receptes.
Nepieciešams :
- Burkāni
- Kartupeļi
- Sīpoli
- Kimči kāposti
- Ķiploki
- Svaigi kāposti
- Burciņa ar vārītām bietēm
- Lociņi
- Dilles
- Krējums
- Paprika
- Žāvēta desa
Sastāvdaļu daudzumu variē atkarībā no plānotā zupas daudzuma
Pagatavošana :
Katlā uzvāra ūdeni. Liek vārīties smalki sagrieztus burkānus , pēc brītiņa kubiciņos sagrieztus kartupeļus un kāpostus, apceptus sīpolus un ķiplokus, kā arī gabaliņos sagrieztu desu un smalki sagrieztu papriku. Kad viss kādu brīdi vārījies, pievieno vārītās bietes no burciņas ( Tās, protams, iespējams arī iepriekš novārīt un sarīvēt pašam). Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedz ar skābo krējumu.
Izmēģini arī :
Sagatave biešu zupas pagatavošanai