Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kā mājās pagatavot humosu?

pixabay.com

pixabay.com

Lai pagatavotu humosu jeb krēmīgu un pikantu turku zirņu pastu ar garšaugiem, tev vajadzēs šādas pamatlietas:

  • tahini jeb sezama pastu, ko var iegādāties daudzos garšvielu un ekoloģiskās pārtikas veikalos Latvijā (bet tahini nemaz neesot obligāts)
  • citronu sulu
  • vārītus vai konservētus turku zirņus
  • ķiploku
  • kumīnu un mazliet sāls
  • olīveļļu
  • garšvielas un garšaugus pēc paša gaumes un izvēles

Ar ko humosu vislabāk ēst? Ar jebko! Pilnīgi noteikti varēsi ar šo sātīgo un gardo Tuvo Austrumu gardumu cienāt kā svaigēdājus un vegānus, tā ikvienu citu, kā arī mieloties pats!


pixabay.com

pixabay.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Saturs turpināsies pēc reklāmas