Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Kabaču krēmzupa: ļoti ātra recepte vakariņām

Kabaču krēmzupa (Image by Alexandra Gorsche from Pixabay)

Kabaču krēmzupa (Image by Alexandra Gorsche from Pixabay)

Tupinot kabaču ražas laika recepšu sēriju (iepriekš jau rakstījām par to, kā kabaču kalnus pārvērst gardā vīriešu zaptē, kā pagatavot dievīgas klasiskās kabaču pankūkas, kā no pārauguša kabača izcept saldo kabaču kūku), piedāvājam ideju vieglām, bet gardām vakariņām – kabaču krēmzupa.

Kādas sastāvdaļas nepieciešamas?

  • 1 kg kabaču;
  • 2 ēdamkarotes miltu;
  • 2 glāzes piena;
  • Zaļumi – dilles, pētersīļi, 1 bazilika zariņš;
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas;
  • Ūdens.

Kabaču krēmzupas recepte:

  1. Nomazgā kabačus un sarīvē tos uz vidēji rupjas rīves;
  2. Sakapā visus zaļumus kopā;
  3. Sarīvētos kabačus liec katliņā, pāri pārlej pus glāzi ūdens, pievieno olīveļļu un liec uz plīts vārīties kādas 3 minūtes;
  4. Pievieno kabačiem pienu un sasmalcinātos garšaugus;
  5. 2 ēdamkarotēs piena izšķīdini miltus, pievieno to klāt zupai tiklīdz piens uzvārījies. Pieliec sāli pēc garšas;
  6. Vāri zupu vēl 3 minūtes;
  7. Vari zupu ņemt nost no uguns un sablendēt.

Šī kabaču krēmzupa labi garšo kā karsta, tā auksta. Pasniegt to vari ar zaļumiem vai maizes grauzdiņiem.

Veseli ēduši!

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...