Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: marinēta zivs

Marinēta zivs ar piedevām, foto - analogicus, Pixabay

Marinēta zivs ar piedevām, foto - analogicus, Pixabay

Mmm.. marinēta zivs ir tik garda! Vai esi mēģinājusi pagatavot pati zivs marinādi mājas apstākļos? Lūk, lieliska marinādes recepte, kas der gan saldūdens, gan sālsūdens zivīm.

Nepieciešams:

  • Zivs fileja, 1 kg
  • Sīpoli, 4 gab.
  • Etiķis (9%), 400 ml
  • Sāls, 100 g
  • Cukurs, 200 g
  • Ūdens, 600 ml
  • Lauru lapas, 4 gab
  • Melnie pipari, 12 gab.
  • Koriandrs, 2 tējk.
  • Fenheļa sēklas. 1 tējk.

Pagatavošana:

Ūdenī ieber garšvielas, uzvāra un atdzesē līdz istabas temperatūrai. Pēc tam pievieno etiķi. Sagriež sīpolus ripiņās un kārtās stikla traukā klāj zivs filejas, sīpolus. Visu pārlej ar marinādi, uzliek vāku vai pārklāj ar pārtikas plēvi un noliek ledusskapī marinēties 3 dienas.

Uzglabāšanai pēc trim dienām samarinēto zivi bez sīpoliem liek sterilizētās burkās, blīvi saspiež, kārtīgi pārlej ar marinādi un aizvāko. Uzglabā ledusskapī līdz 3 mēnešiem.

Lasi arī:

Marinēta zivs ar piedevām, foto - analogicus, Pixabay

Marinēta zivs ar piedevām, foto - analogicus, Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas