Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Sildošās ķirbju krēmzupas recepte

pexels.com/

pexels.com/

Pēdējā laikā aiz loga paliek aizvien vēsāks, tāpēc rodas vēlme pēc ēdiena, kas sasildītu, būtu gards un arī sezonai atbilstošs. Viens no favorītiem mūsmājās ir sildošā ķirbju krēmzupa. Tā ļoti garšo gan lieliem, gan maziem, tāpēc šajā sestdienā iesakām tev pagatavot tieši to.

Kas šai receptei būs nepieciešams?

  • 1kg ķirbis
  • 4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 2-3 daiviņas ķiploka
  • 2cm rīvētas ingvera saknes
  • 250ml saldais krējums
  • 1,5tk karija pulvera
  • sāls, pipari

Sildošās ķirbju krēmzupas pagatavošanas recepte:

  1. Ķirbi, kartupeļus, sīpolus nomizo un sagriez nelielos gabaliņos;
  2. Liec katlā, piespied dažas daiviņas ķiploka, pievieno rīvētu ingveru un nelielā ūdens daudzumā sautē, kamēr viss kļūst mīksts;
  3. Sablenderē virumu, pievieno kariju, sāli un piparus;
  4. Klāt pielej saldo krējumu un paturi zupu vēl 2 minūtes uz uguns.

Lūk, tava sildošā un veselīgā ķirbju krēmzupa ir gatava. Mums vēl patīk pāri zupiņai pārbērt kādas kraukšķīgas sastāvdaļas – bekonu, sēkliņas, sasmalcinātus riekstus, maizes grauzdiņus, u.c.

Lai labi garšo!

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...