Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Dr. Sirmais atbild: olas vārīt aukstā vai karstā ūdenī?

Mārtiņš Sirmais atklāj, kā ēdienā nomākt jēlu biešu aromātu

Kad virtuvē kaut kas noiet greizi, palīgā vienmēr nāk šefpavārs Mārtiņš Sirmais – īsts garšu ārsts! Viņš zina, kā jebkuru ēdienu padarīt vieglāku, gardāku un gatavošanu – patīkamāku. "Dr. Sirmais" skatītāji var būt droši – ja ir jautājumi, Sirmajam būs risinājums.

Kāds skatītājs interesējas – kā tad ir pareizi – olas vārīt tās ievietojot jau karstā vai tomēr aukstā ūdenī?

Sirmais nāk palīgā! Viņš saka, ka ir dažādas taktikas, bet:

"Vislabāk būtu viņas vārīt karstā ūdenī, maisīt viņas un izdurt caurumiņu, bet neviens vidējais latvietis tā nečakarēsies, tāpēc es ieteiktu to darīt pēc vecās metodoloģijas – aukstā ūdenī. Skaties pēc termometra un pēc laika, cik mīkstu vai cietu olu tev vajag – rosoliņam vai brokastiņām."


Toties, kādas bietes iegādāties vislabāk, Dr. Sirmais skaidro video!

Ja arī tev ir kādi jautājumi šefpavāram, droši tos iesūti kanāla 360 sociālo tīklu kontos!

Iedvesmojies arī no šīm Dr. Sirmā receptēm:

Mārtiņa Sirmā mīļākās kartupeļu pankūkas – tādas, kā cep viņa sieva

Padomi, kā pagatavot īstu Boloņas mērci – bez eļļas, bet ar izteiktu garšu

Lieliska grieķu marināde vistas šķiņķīšiem – tieši Mārtiņa Sirmā gaumē

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas