Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Grilēts siers pikantā medus glazūrā – uzkoda, kas pazudīs no galda pāris minūtēs!

Foto: ChatGPT

Foto: ChatGPT

Ja meklē ko jaunu un vienkāršu, bet ar raksturu – izmēģini šo karamelizēta grilēta siera recepti pikantā medus glazūrā. Tā būs īsta zvaigzne gan dārza ballītē, gan vakariņu uzkodās ar draugiem!

Sastāvdaļas:

  • 1 biezas šķēles halloumi vai cits grilēšanai piemērots siers
  • 2 ēdk. medus
  • 1 tējk. čili pārslu (vai pēc garšas)
  • 1 tējk. citrona sula
  • šķipsniņa sāls
  • svaigi zaļumi pasniegšanai (piemēram, pētersīļi vai baziliks)

Pagatavošana:

  1. Medu uzkarsē pannā vai mikroviļņu krāsnī, pievieno čili pārslas, citrona sulu un šķipsniņu sāls. Maisa, līdz viss apvienojas. Atstāj malā.
  2. Sieru sagriež 1–1,5 cm biezās šķēlēs.
  3. Uzkarsē grilu vai pannu (bez eļļas!) un apcep sieru no abām pusēm, līdz tas kļūst zeltains un viegli kraukšķīgs.
  4. Ar otiņu vai karoti siltajam sieram pārlej medus glazūru.
  5. Pasniedz tūlīt, pārkaisot ar zaļumiem.

Padoms: Vēlies vēl asāku? Glazūrai pievieno šķipsniņu kūpinātas paprikas vai drusku ķiploku!

Lasi arī!

Vasaras tendence – karstā laika iedzīvotāji labprātāk ēd vistu, mazāk burgerus

Recepte: Ņoki grillētu tomātu mērcē ar salami un olīvām



Foto: ChatGPT

Foto: ChatGPT

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas