Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Latviskais tako – Pipara gaumē

pipars.lv/Instagram

pipars.lv/Instagram

Ēdienu blogeris Pipars (īstajā vārdā Rojs Puķe) savā "Instagram" profilā dalījies ar savu šī gada, viņaprāt, gardāko recepti – latvisko versiju populārajam tako. Tā ir vienkārša, sātīga un tik garšīga, ka Pipars pats atzīst: "Apēdu visu viens pats!"

Kraukšķīgu kartupeļu pamatne, sulīga gaļa, daudz siera un lielisks līdzsvars ar krējumu – tieši šādi veidots šis netradicionālais, bet ārkārtīgi baudāmais tako. Pipars arī atzīmē, ka tieši vairāk krējuma piedeva piešķir ēdienam īsto harmoniju.

Sastāvdaļas:

  • 2 jaunie kartupeļi
  • 200 g gatavas gaļas
  • 120 g siers (rīvētā veidā)
  • Salātu lapas
  • 2 ēd.k. krējuma
  • Tomātu salsa
  • Garšvielas (piemēram, meksikāņu maisījums)
  • Eļļa

Pagatavošana:

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C. Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru.
  2. Kartupeļus sagriež plānās šķēlēs un kārto uz pannas kā zvīņas – vienu uz otras. Apsmērē ar eļļu, pārkaisa ar garšvielām, uzber sieru.
  3. Cep 20 minūtes, tad ļauj mazliet atdzist, uzmanīgi apgriež otrādi un noņem papīru.
  4. Uz katras kartupeļu bāzes liek salātus, gaļu, vēl nedaudz siera, krējumu un salsu. Satin un pasniedz uzreiz, kamēr vēl silts!


Lasi arī!

pipars.lv/Instagram

pipars.lv/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas