Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Sildoša siera zupa rudenim

madara.martini/Instagram

madara.martini/Instagram

Tuvojas rudens – laiks, kad īpaši kārojas ko siltu un sildošu. Ēdienu blogere Madara Martini atzīst, ka pēc atgriešanās mājās no brīvdienām Lietuvā un pēc kārtīgas pārsalšanas viņai gribējies tieši šādu ēdienu: "Atcerējos par siera zupu, ko nebiju gatavojusi gadiem. Šoreiz improvizēju, bet sanāca tik labi, ka noteikti taisīšu vēl!"

Sastāvdaļas:

  • vistas buljons
  • burkāns
  • kartupeļi
  • edame pupiņas (var konservētus zaļos zirnīšus)
  • viens iepakojums kausētais siers
  • zaļumi (dilles, pētersīļi vai citi pēc izvēles)

Pagatavošana:

  1. Buljons – Madara iesaka izmantot visus pieejamos dārzeņu “atgriezumus”, lai buljons būtu bagātīgs. Vāra apmēram pusstundu, pēc tam izņem dārzeņus ārā.
  2. Buljonā liek kartupeļus un burkānus, vāra līdz tie ir mīksti. Pievieno pupiņas.
  3. Gaļu atdala no kauliem un liek atpakaļ zupā.
  4. Pievieno kausēto sieru un kārtīgi samaisa, līdz tas izkūst un veido krēmīgu konsistenci.
  5. Beigās pievieno dilles, pētersīļus vai citus iemīļotos garšaugus.

Madara piebilst, ka zupa sanāk īpaši garšīga un aromātiska, un vislabāk to baudīt tieši rudens vakaros: "Nezinu, kāpēc biju tik sen aizmirsusi šo recepti – tā ir vienkārša, bet rezultāts dievīgs!"


Lasi arī!

Recepte: Tomātu krēmzupa ar garnelēm

Recepte: Daira Bertāna avokado un garneļu aukstā zupa

madara.martini/Instagram

madara.martini/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas