Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Vienkārša un maciņam draudzīga biskvītkūka – gatava nieka pusstundā

tastyfood_lv/Instagram

tastyfood_lv/Instagram

Gardai mājas kūkai nav jābūt sarežģītai vai dārgai. Ar četrām sastāvdaļām un nepilnu pusstundu pietiek, lai pagatavoto mīkstu, aromātisku biskvītkūku, kas garšo kā bērnībā. Video recepte atrodama "Instagram" kontā tastyfood_lv.

Sastāvdaļas:

  • 3 olas
  • 100 g miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 250 g iebiezināta piena ar cukuru

Pagatavošana

  1. Olas iesit bļodā un ar mikseri lielā ātrumā sakuļ, līdz masa kļūst gaisīga.
  2. Pakāpeniski pievieno iebiezināto pienu, turpinot kulšanu.
  3. Pievieno miltus un cepamo pulveri, samaisa līdz viendabīgai mīklai.
  4. Ietauko cepamformu, ielej mīklu un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 25 minūtes, līdz virspuse kļūst zeltaini brūna.
  5. Atdzesē un pasniedz, pēc vēlēšanās pārkaisot ar pūdercukuru vai papildinot ar ogām, augļiem vai ievārījumu.

Šī biskvītkūka lieliski noder arī kā bāze citiem desertiem – to var pildīt ar krēmu, putukrējumu vai svaigiem augļiem, radot svinīgu un izsmalcinātu gardumu bez liekām pūlēm.


Lasi arī!

Kā pie vecmāmiņas – biezpiena cepumi "Zosu kājiņas"

Vasaras garša desertā: melleņu siera kūka ar drupačām

Vasaras kārums! Zemeņu braunijs ar šokolādi

tastyfood_lv/Instagram

tastyfood_lv/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas