Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Salds našķis – zemeņu kūka bez cepšanas

Foto: ekrānuzņēmums no madara.meiere/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no madara.meiere/ Instagram

Vasaras vasaras dienās nav nekā labāka par svaigu, gaisīgu un viegli pagatavojamu desertu – šī zemeņu kūka bez cepšanas ir īsts saldais atradums! Tā apvieno sezonas ogu svaigumu, krēmīgu Indijas riekstu tekstūru un citronu notis, radot pilnvērtīgu un veselīgāku našķi, kas neprasa cepeškrāsni. Citas tikpat gardas receptes meklē fitnesa un uztura treneres Madaras Meieres Instagram kontā @madara.meiere!

Nepieciešams:

  • 300 g svaigas zemenes;
  • 170 g cepumi bez cukura;
  • 1 ēdamkarote kokosriekstu eļļa;
  • 160 ml augu piens;
  • 3 tējkarotes agars vai želatīns;
  • 300 g izmērcēti Indijas rieksti;
  • 150 ml kokospiens;
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakts;
  • 1 ēdamkarote medus;
  • sula no 1 citrona.

Pagatavošana:

Cepumus samal belnderī līdz graudainai miltu konsistencei, pievieno kokosriekstu eļļu.

Cepumu masu bez cepamajā pannā, pievieno 1 ēdamkaroti augu piena un veido kūkas pamatni.

Notīrītas zemenes ber blenderī, pievieno vismaz 2 stundas nomērcētos Indijas riekstus, pievieno kokospienu, vaniļas ekstraktu, medu, citrona sulu – visu sablendē viendabīgā masā.

Agaru uzkarsē un nedaudz atdzesē un pievieno zemeņu masai.

Masu lej pa virsū kūkas pamatnei.

Liec visu ledusskapī uz vismaz 6 stundām – vislabāk uz visu nakti. Dekorē ar svaigām zemenēm.


Izmēģini arī:

Tev noteikti jāizmēģina! Marinētas zemenes ar pipariem

Gaisīgais zemeņu sambuks – vasaras deserts 5 minūtēs

Ātrā, gardā zemeņu biskvīta kūciņa

Foto: ekrānuzņēmums no madara.meiere/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no madara.meiere/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas