Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sātīgā pupiņu zupa ar žāvētām ribiņām: recepte

Pupiņu zupa (Image by Zozz_ from Pixabay)

Pupiņu zupa (Image by Zozz_ from Pixabay)

Ziemas laikā bieži vien gribas ko sātīgu un spēcinošu, tāpēc bieži gatavoju dažādas zupas, kas izpilda šīs vēlmes, turklāt arī silda pēc kārtīgām fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā. Viena no tādām ir pupiņu zupa, kas gatavota žāvētu ribiņu buljonā. Lūk, kā tā top.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 500 g žāvētu ribiņu;
  • 400 g vārītu pupiņu;
  • 2 burkāni;
  • 3 kartupeļi;
  • Sauja putraimu;
  • 2 sīpoli;
  • 3 ķiploka daiviņas;
  • Sāls, pipari, lauru lapa;
  • Skābais krējums.

Pupiņu zupas recepte:

  1. Liec kastrolī vārīties ribiņas, sagrieztus sīpolus, sasmalcinātus ķiplokus un garšvielas – sāli, piparus un lauru lapu;
  2. Pēc 20 minūtēm pievieno grūbas un kubiņos sagrieztus burkānus;
  3. Pēc 10 minūtēm pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un vārītās pupiņas;
  4. Izņem no kastroļa ribiņas, atdali no tām gaļu un liec to atpakaļ zupā;
  5. Vāri zupu, līdz kartupeļi, burkāni un putraimi kļuvuši mīksti. Ja nepieciešams, pieliec vēl sāli.

Pasniedz pupiņu zupu un skābo krējumu un zaļumiem.

Iedvesmojies maltītei arī šajās receptēs:

Pupiņu zupa (Image by Zozz_ from Pixabay)

Pupiņu zupa (Image by Zozz_ from Pixabay)

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas