Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tomātu karpačo – vasaras garša Tavā šķīvī

Dr. Sirmā pamācība, kā īsti šefpavāri sagriež tomātus

Vienkārša, bet izcili garšīga recepte, kas lieliski izceļ sulīgu, nogatavojušos tomātu garšu. Tikai dažas sastāvdaļas un pāris minūtes – un tavā šķīvī ir īsts vasaras baudījums!

Nepieciešams:

  • 1 liels nogatavojies tomāts;
  • Daži plāni sagriezti sarkano sīpolu gredzeni;
  • Šķipsniņa sāls un piparu;
  • Olīveļļa;
  • 1 tējkarote rīvēta Parmezāna siera;
  • 1/2 tējkarotes bazilika pesto;
  • Daži pētersīļu vai bazilika lapiņu.

Pagatavošana:

Tomātu un sarkano sīpolu sagriez ļoti plānās šķēlēs.

Uz šķīvja ielej nedaudz olīveļļas, pievieno sāli, piparus un bazilika pesto. Visu viegli samaisi.

Uz eļļas-pesto maisījuma kārto tomātu šķēles, pārkaisi ar sīpola gredzeniem, pētersīļu vai bazilika lapiņām.

Pievieno šķipsniņu sāls, uzber Parmezānu un vēlreiz pārslaki ar olīveļļu.


Izmēģini arī:

Recepte: Siltie salāti ar gailenēm un spinātiem

Grieķu salāti – vienkārša recepte ātrām vakariņām

Recepte: Tomāti želejā

Foto: ekrānuzņēmumi no kulinarnemigawki.pl/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no kulinarnemigawki.pl/ Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas