Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vasaras hits: mājās gatavots saldējums

Foto: ekrānuzņēmums no edamskaisti/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no edamskaisti/Instagram

Nav nepieciešama saldējuma mašīna vai īpašas prasmes – šī recepte apvieno saldo un skābo krējumu ar iebiezināto pienu, veidojot zīdainu un bagātīgu tekstūru. Pievieno vaniļu pēc gaumes un ļauj vaļu fantāzijai, izmantojot iemīļoto ievārījumu vai svaigas ogas. Pēc pāris stundām saldētavā būs gatava saldā laimes porcija. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram kontā @edamskaisti!

Nepieciešams:

  • 500ml saldais krējums;
  • 250ml iebiezinātais piens;
  • 200g skābais krējums;
  • Vaniļa/vanilīna cukurs (gaumes lieta);
  • Ievārījums/džems/svaigas ogas.

Pagatavošana:

1. Lielā bļodā lej saldo krējumu, pievieno iebiezināto pienu, skābo krējumu un vanilīnu. Kuļ līdz masa kļūst gaisīga, tad to pārlej saldēšanai paredzētajā traukā. Iemaisa džemu, svaigas ogas vai ļaujas fantāzijai un liek saldētavā uz vismaz 4h.

Lai labi garšo!

Pirms pasniegšanas ieteicams 15–20 min izņemt no saldētavas un paturēt ledusskapī (būs vieglāk pildīt vafeļu glāzītēs)

Izmēģini arī šīs receptes:

VIDEO RECEPTE: Mājās gatavoti aveņu zefīri

Visīstākais sezonas gardums: Ābolu drumstalkūka

VIDEO RECEPTE: Elīnas Didrihsones recepte – supersalda kokosriekstu siera kūka

Foto: ekrānuzņēmums no edamskaisti/Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no edamskaisti/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas