Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kā ūdeni dzert ar baudu – pievieno tam garšu un vitamīnus

Ikviens zina, ka ūdens dzeršana ir svarīga organismam. Taču ko darīt, ja Tavas garšas kārpiņas nemīl vienkārši plika ūdens garšu? Lūk, idejas, kā dabiski vari piešķirt ūdenim dažādus aromātus un garšas, lai uzņemtu šo tik svarīgo dzīvības eliksīru gardā un veselīgā veidā. Tev atliek vien pievienot ūdenim dažas piedevas pēc savas gaumes:

  • Citrusaugļi – citroni, laims, greipfrūti vai apelsīni. Sagriez šķēlītes un samet ūdens krūzē, ļauj mazliet ievilkties un baudi!
  • Tēja – tējas maisiņus vari lietot tikpat labi karstā, kā arī aukstā ūdenī, iegūstos lielisku dzērienu. Aukstā ūdenī vienkārši tējai jāļauj ilgāk ievilkties.
  • Svaiga granātābola sēkliņas.
  • Ingvers – samet ingvera šķēlītes karstā ūdenī un tad pievieno ledu.
  • Svaigas gurķu šķēles – dos lielisku, atspirdzinošu garšu
  • Piparmētras lapiņas vai citronzāles zariņš - vari pievienot vienas pašas vai papildināt arī ar laimu
  • Jebkura augļa sula bez cukura. Vislabāk, ja vari izspiest mājās dabīgu sulu sulu spiedē un to pievienot ūdenim, derēs jebkas -zemenes, avenes, mellenes, ananāss, persiki…
  • Vīns. Jā – arī nedauz vīna vari pievienot lielai krūzei ūdens un baudīt dzērienu.
  • Sangrijas tipa ūdens – sagriez šķēlēs citronu, apelsīnu, laimu, vienu gatavu persiku un 1 glāzi svaiga ananasa gabaliņu, pārlej ar ūdeni un ļauj iestāvēties 3-4 stundas.
  • Jaukti augļi - apelsīns, citrons, laims, gurķi lieliski sader kopā
  • Pētersīļi - sasmalciniet lapas, lai atbrīvotu garšu.
  • Sagriezts gurķis un citroni
  • Ingvers un citrons – lieliski sader kopā
  • Zemenes un piparmētra
  • Sāls - pievienojot pavisam nedaudz sāls ūdenim, jūsu ķermenis ātrāk absorbēs šķidrumu. Ja nepārspīlēsiet ar sāls daudzumu, ūdenim vajadzētu būt ļoti veldzējošs, un tas būs lieliski piemērots treniņiem, kuru laikā ​​ķermenis svīstot ir zaudējis sāli.
  • Etiķis –ābolu etiķa pievienošana dod patīkami skābu garšu, turklāt tajā ir arī c vitamīns.
  • Medus melone ar gurķi
  • Lavandas pumpuri - ielieciet tos mazā maisiņā, iemērciet ūdenī un ļaujiet tam kādu laiku ievilkties.
  • Garšvielu ingvera un citrusaugļu mikslis - nomizots ingvers, pāris krustnagliņas, nelielu gabaliņu kanēļa standziņas un pāris šķēles citrusaugļu aplej ar karstu ūdeni un ļauj ievilkties. Ja vēlaties, varat pievienot medu. Dzer pēc ieskatiem – karstu vai ar ledus gabaliņiem.
  • Arbūza sula – ļoti labs aromāts, pievienojot arbūza gabaliņus ūdens krūzei.
  • Garšaugu ūdens, kas pagatavots ar gurķi, citronu, piparmētru un rozmarīnu.

Patiesībā eksperimentēt vari ar visu, kas aug ārā – pavasarī lieti noderēs arī nātres, pienenes, gārsa un citi zaļumi – pagatavošana līdzīgi iepriekšminētajiem piemēriem – atliek vien ļauties garšu eksperimentiem!

Izlasi arī:

Ūdens ar garšu, Photo by Ruyan Ayten on Unsplash

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas