Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Perfekta aknu pastēte – sīkumi, kam pievērst uzmanību

Šefpavāra zelta padomi mutē kūstošai aknu pastētei

Aknu pastēte ir klasiska delikatese, kas ir ideāls uzkodu risinājums svinībām vai vienkāršām vakariņām. Lai iegūtu izcili garšīgu un krēmīgu pastēti, ir svarīgi pievērst uzmanību dažiem būtiskiem sīkumiem. Sākot no izejvielu izvēles līdz pagatavošanas tehnoloģijām, katrs solis ietekmē gala rezultātu.

Šefpavārs Mārtiņš Sirmais raidījumā "Dr. Sirmais" šos padomus netur pūrā un labprāt ar tiem dalās. Viens no pirmajiem soļiem ceļā uz perfektu aknu pastēti ir pašas aknas kārtīga apcepšana: "Vajag, lai viņas pieraujas (piecepas pie pannas). Tie visi garaiņi – tas ir ūdens!"

Cepot aknas noteikti nedrīkst aizmirst par sviestu – un to arī nevajag žēlot: "Svarīgs moments – ja tu gribi, lai tā pastēte ir tāda drukna un garšīga, tu viņu (sviestu) vienkārši iekausē un neiecep! Es viņu lieku pašās beigās."

Īsto un vienīgo Mārtiņa Sirmā aknu pastētes recepti un knifiņus, kas jāievēro tās pagatavošanā, skaties video!

Lasi arī:

Mārtiņš Sirmais nosauc knifiņu, kas palīdzēs izvēlēties vislabākos makaronus

Aknu pastēte. Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Aknu pastēte. Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas