Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte ne visai glītiem, bet ārkārtīgi gardiem salātiem

Foto: ekrānuzņēmums no ayline.ea/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no ayline.ea/ Instagram

Šie salāti varbūt neizskatās kā no restorāna, bet garšas ziņā – īsts "wow"! Tie ir bagātīgi, krēmīgi, ar nelielu asumiņu, svaigi un sātīgi – ideāli gan pusdienām, gan vakariņām.

Nepieciešams:

  • ½ gurķa, sagriezta šķēlītēs;
  • ½ sarkanā sīpola, plāni sagriezta;
  • 100 g apceptas vistas filejas, sagriezta kumosa gabalos;
  • ½ avokado, sagriezta kubiņos;
  • 50 g lociņu, sakapāti;
  • Burkānu ripiņas;
  • Edamame pupiņas (cik daudz vēlies);
  • 3 ēdamkarotes krēmsiera;
  • 3 ēdamkarotes sriracha mērces;
  • 3 ēdamkarotes majonēzes;
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces;
  • 2 tējkarotes čili eļļas;
  • Melnie un baltie sezama sēkliņas (pārkaisīšanai).

Pagatavošana:

Sagatavo visas sastāvdaļas un kārto tās burciņā vai bļodā slāņos: gurķus, sīpolus, burkānus, vistas gabaliņus, edamame, avokado un lociņus.

Atsevišķā traukā samaisi krēmsieru, srirachu, majonēzi, sojas mērci un čili eļļu – šī būs krēmīga, pikanta mērce.

Mērci pārlej salātiem un viegli samaisi, ja vēlies – bet vari arī baudīt kārtās.

Pārkaisi ar sezama sēkliņām un pasniedz!


Izmēģini arī:

Recepte: Siltie salāti ar gailenēm un spinātiem

Ko tādu tu vēl nebūsi ēdis – dauzīto gurķu salāti

Krēmīgā olu salātu recepte, kas pārliecinās arī skeptiķus

Foto: ekrānuzņēmums no ayline.ea/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no ayline.ea/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas