
foodfeelfree/Instagram
Ja meklē ko vieglu, sātīgu un vienmēr izdevušos – spinātu un fetas siera rullīši ir īstā izvēle. Tie lieliski garšo gan karsti, gan auksti, lieliski der pie zupām, salātiem vai vienkārši kā uzkoda pie kafijas. Turklāt pagatavošana ir tik vienkārša, ka izdosies arī iesācējiem.
Sastāvdaļas:
- 2 saujas svaigu spinātu (ap 125 g)
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarote eļļas cepšanai
- Sāls un pipari pēc garšas
- 100 g fetas siera
- 2 olas (1 masai, 1 apsmērēšanai)
- 2 saujas rīvētas mocarellas
- Gatava rauga mīkla (var izmantot arī kārtaino)
Pagatavošana:
- Uzkarsē pannā nelielu eļļas daudzumu.
- Pievieno spinātus un sakapātu ķiploku, pievieno sāli un piparus. Apcep, līdz spināti noplok.
- Pārliek spinātus bļodā un pievieno fetas sieru, vienu olu un rīvēto mocarellu. Samaisa līdz viendabīgai masai.
- Izklāj mīklu un pārklāj to ar sagatavoto pildījumu.
- Sarullē no garākās malas un sagriež 2–3 cm biezās šķēlēs.
- Bulciņas liek uz pannas ar cepampapīru un pārsmērē ar sakultu olu.
- Cep ap 25 minūtēm 190 °C, līdz rullīši kļūst zeltaini brūni un apetīti rosinoši.
Lasi arī!
Ātra un vienkārša aromātiskas medus piparkūku mīklas recepte

foodfeelfree/Instagram
Šī raksta tēmas
