Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tikai milti un jogurts – īpaši viegla maizes recepte

Foto: ekrānuzņēmumi no indrasalcevica/Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no indrasalcevica/Instagram

Kad gribas ko mājīgu un siltu, bet laika vai sastāvdaļu nav daudz – šī maize būs īstais glābiņš. Ar tikai divām pamata lietām – pašbriestošajiem miltiem un vaniļas jogurtu – top pārsteidzoši gaisīga, viegli saldena maize, kas lieliski garšos gan svaiga, gan apgrauzdēta. Tā ir ideāla bāze brokastīm, uzkodām vai vienkārši – kārdinošs labsajūtas kumoss jebkurā diennakts brīdī. Ar recepti savā Instagram dalās stila ikona Indra Salceviča.

Nepieciešams:

  • 2 tases pašbriestošie miltu (jeb uz 2 tasēm kviešu miltu + 3 tējk. cepamā pulvera + pus tējk. sāls);
  • 1,5 tases vaniļas jogurta.

Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni līdz 180°C.

Sajauc miltus un jogurtu līdz mīkla viendabīga.

Lej mīklu kēksa formā (ar cepampapīru).

Cep 30–35 min, līdz zeltaini brūna.

Atdzesē. Pasniedz. Baudi!


Izmēģini arī:

Unas Ulmes recepte: aromātiska bezglutēna sēklu maize

Recepte: Ķiploku grauzdiņi – ātri un vienkārši

Foto: ekrānuzņēmumi no indrasalcevica/Instagram

Foto: ekrānuzņēmumi no indrasalcevica/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas