Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Līdakas šašliks: viegla recepte īstam zvejas karalim

Līdakas šašliks (Pixabay.com/)

Līdakas šašliks (Pixabay.com/)

Kas ir īsts zvejas karalis? Tāds, kuram ir izdevies uzveikt ūdens galma karalieni - līdaku. Tieši tādam piedāvājam recepti, kas ļaus šo cēlo zivi pagatavot īpašāk. Pirms ķeries pie gatavošanas, izķidā zivi un sagriez to šašlika izmēra gabaliņos.

Šim ēdienam būs nepieciešams

  • Gabaliņos sagriezta, vēlams no asakām attīrīta līdaka;
  • sīpoli;
  • garšvielas - sāls, smalkie pipari, zivs garšvielas, čili pulveris;
  • tomātu mērce;
  • majonēze;
  • citrona sula no 1 izspiesta citrona;
  • mazliet eļļas.

Līdakas šašlika pagatavošanas recepte

  • Sagriez sīpolus, liec klāt bļodā pārējās sastāvdaļas un visu kārtīgi samaisi;
  • Pārklāj bļodai pāri pārtikas plēvi un uz 24 stundām atstāj šašliku gatavoties ledusskapī;
  • Cep šašliku kā ierasts - grilā, uz oglēm vai īstas malkas, vēlams uz grila restes, līdz gabaliņi kļūst zeltaini brūni.


Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...