Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Paula Freimane dalās ar bezgrēka bulciņu recepti

Recepte bulciņām, Foto: by Cats Coming from Pexels

Recepte bulciņām, Foto: by Cats Coming from Pexels

Fitnesa trenere un modele, grāmatas ”Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane sociālajos tīklos publiskojusi savu formulu vasaras garšai – recepti biezpiena bulciņām ar rabarberiem un zemenēm. Veselīgā uztura entuziaste norāda, ka recepte domāta sešām bulciņām – katrā ir apmēram 193 kalorijas, turklāt našķis satur daudz olbaltumvielu.

Sastāvdaļas:

  • 200 grami biezpiena (tauku % pēc izvēles, Paula izmanto 0,5%)
  • 1 ola
  • 100 grami agaves sīrupa (vai kāds cits saldinātājs – pēc izvēles)
  • 130 grami pilngraudu auzu miltu (vai kādu citu miltu – pēc izvēles)
  • 1 tējkarote cepamā pulvera

Pildījumam:

  • 200 grami ”Philadelphia light” krēmsiera
  • 200 grami rabarberu
  • 200 grami zemeņu

Pagatavošana:

  • Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180° C, cepampannā ieklāj cepampapīru.

Gatavo biezpiena groziņus.

  • Bļodā liek biezpienu, iesit olu, pievieno 50 gramus agaves sīrupa (pārējos 50 gramus atstāj pildījumam), visu saspaida ar dakšiņu.
  • Pievieno miltus, cepamo pulveri un visu atkal kārtīgi samaisa, bļodu liek malā.

Gatavo bulciņu pildījumu.

  • Gabaliņos sagriež rabarberus un zemenes.
  • Bļodā liek krēmsieru, tam pievieno 50 gramus agaves sīrupa un visu kārtīgi samaisa kopā.
  • Krēmsieram pievieno rabarberu gabaliņus, iemaisa masā.
  • Gatavo biezpiena masu sadala sešās vienādās daļās.
  • Rokas nedaudz samitrina ar ūdeni vai ietauko ar kādu eļļu.
  • Ar rokām veido plācenīša formiņu ar nedaudz paaugstinātām malām. Atkārto procesu līdz groziņi ir gatavi.
  • Biezpiena groziņus bagātīgi pilda ar gatavo krēmsiera rabarbera pildījumu.
  • Bulciņām pa virsu kārto zemeņu šķēlītes.
  • Bulciņas liek cepties cepeškrāsnī uz 35 minūtēm.

https://www.instagram.com/p/CP2jLiKAbHz/

Iesakām izmēģināt arī šīs receptes:

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...