Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Marinēti ķiploki

Ķiploks, Image by Steve Buissinne from Pixabay

Ķiploks, Image by Steve Buissinne from Pixabay

Tie, kuriem garšo marinējumi, pavisam noteikti viens no favorītiem ir ķiploks! Pagatavot marinētus ķiplokus var tikpat viegli, kā citus marinējumus, nepieciešams vien iegaumēt recepti.

Nepieciešams:

  • Kiploki, 1 kg
  • Ūdens, 600 ml
  • Cukurs, 4 ēd. k.
  • Melnie pipari, 7 gab.
  • Krustnagliņas, 10 gab.
  • Etiķis (9%), 3 ēd.k.
  • Sāls, 2 ēd.k.

Pagatavošana:

Nomizo ķiplokus un saliek sterilizētās burciņās (uz šo ķiploku daudzumu var izmantot 3 puslitra tilpuma burkas). Katlā ielej ūdeni, pievieno visas garšvielas, izņemot etiķi un uzvāra. Kad uzvārījies, pielej etiķi un samaisa marinādi. To pārlej pāri ķiplokiem un burkas aizvāko. Ķiploki lietojami pēc 2 mēnešiem.

Lasi arī:

Ķiploks, Image by Steve Buissinne from Pixabay

Ķiploks, Image by Steve Buissinne from Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas