Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ātrā burkānu – konservētu tomātu krēmzupa

Burkānu - tomātu krēmzupa. Foto:1188.lv

Burkānu - tomātu krēmzupa. Foto:1188.lv

Krēmzupas ir sātīgs, sildošs un ļoti garšīgs ēdiens, kura pagatavošana neprasa nedz daudz laika, nedz iemaņu. Burkānu – tomātu krēmzupa lieliski garšos gan maziem, gan lieliem ēdājiem.

Nepieciešams (6 porcijām):

4 lieli burkāni

4 ķiploka daiviņas

1 sīpols

3 bundžas konservētu tomātu savā sulā

Olīveļa

Sāls

Saldās paprikas pulveris

5 piparu maisījums

Tobasco mērce

Cukurs

1 paciņa saldā krējuma.

Pagatavošana:

Burkānus, sīpolus un ķiplokus nomizo, sagriež gabaliņos. Katliņā ielej olīveļļu un apcepj sagrieztos dārzeņus, līdz tie kļuvuši viegli brūni. Visu pārlej ar ūdeni un līdz burkāni mīksti. Pievieno gabaliņos sagrieztos konservētos tomātus un visu vāra vēl 15 minūtes. Visu sablenderē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas, kā arī ēdamkaroti saldās paprikas pulveri, nepilnu tējkaroti Tobasco mērci un šķipsniņu cukura. Pievieno saldo krējumu. Visu rūpīgi izmaisa. Pasniedz a rīvētu Macarellas sieru un maizes grauzdiņiem.

Izmēģini arī :

Skābo kāpostu zupa ar konservētiem tomātiem

Tumīgā šampinjonu krēmzupa

Zivju zupa ar saldo krējumu



Burkānu - tomātu krēmzupa. Foto:1188.lv

Burkānu - tomātu krēmzupa. Foto:1188.lv

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas