Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ideja interesantai uzkodai – ēdama svece

Foto: ekrānuzņēmums no lidllatvija/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no lidllatvija/ Instagram

Neparasta, bet vienkārša ideja – ēdama svece! Šis biešu sviests apvieno skaistumu un garšu: aizdedz, pagaidi, līdz virskārta pakūst, un baudi siltu, maigi saldenu sviestu ar biešu garšas niansi uz svaigas maizes. Viesi būs pārsteigti, bet tu – lepns izgudrotājs.

Nepieciešams:

  • Bietes;
  • Sviests;
  • Sāls;
  • Mīļākā maize.

Pagatavošanas soļi:

1. Sagriež bietes plānās šķēlēs un izklāj uz restes;

2. Žāvē žāvētājā 50–60 grādu temperatūrā apmēram no 6 līdz 12 stundām, vai cepeškrāsnī 60–80 grādu temperatūrā apmēram no 4 līdz 10 stundām, līdz bietes ir pilnīgi sausas.

3. Samaļ sausās bietes pulverī;

4. Izkausē paciņu sviesta, pievieno 2 ēdamkarotes biešu pulvera un 1 tējkaroti sāls, samaisa līdz viendabīgi;

5. Papīra krūzītē ievieto sveces dakti un ielej sagatavoto sviestu;

6. Liek ledusskapī vismaz uz 1 stundu, līdz masa sacietē;

7. Izņem sveci no krūzītes.

8. Aizdedzina, pagaida, līdz virskārta nedaudz pakūst, un uzsmērē silto sviestu uz maizes.


Foto: ekrānuzņēmums no lidllatvija/ Instagram

Foto: ekrānuzņēmums no lidllatvija/ Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas