Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Laiks iemarinēt vistu! Trīs vienkāršas receptes gardai marinādei

Trīs marināžu receptes sulīgai vistas gaļai

Vistas marinēšana ir lielisks veids, kā piešķirt gaļai intensīvu garšu un padarīt to sulīgāku. Neatkarīgi no tā, vai plānojat grilēt, cept vai sautēt vistu, pareiza marināde var ievērojami uzlabot ēdiena garšu un tekstūru. Rakstā atradīsi trīs dažādas Mārtiņa Sirmā marinādes receptes, kas piemērotas dažādām gaumēm un pagatavošanas metodēm.

1. Sausā marināde

Garšvielas – kumīnu, koriandru, citronpiparus un nedaudz sāls – ber blenderī un sablendē kopīgā maisījumā. Garšvielas ber trauciņā, pievieno vistu, visu apmaisa un gatavs!

2. Majonēzes marināde

Majonēzi sajauc kopā ar citronpipariem, pievieno zaļumus (dilles, koriandru un pētersīļus) un visu samaisa. Kad marināde gatava, tai pievieno gaļiņu un gatavs!

3. Sojas mērces marināde

Trauciņā sajauc sojas mērci ar ponzu mērci, pievieno laima sulu un ūdeni (tikpat, cik pārējā marināde). Pieber nedaudz sodu un visu sajauc. Liek iekšā gaļu un ļauj marinēties. Gatavs!

Lai vienmēr izdodas sulīga un garda vistas gaļa!

Video skaties, kā šīs marinādes gatavo pats Mārtiņš Sirmais!

Lasi arī:

Mārtiņā Sirmā padoms – nepērc saldētas garneles

Perfekta aknu pastēte – sīkumi, kam pievērst uzmanību

Grieķu salāti – vienkārša recepte ātrām vakariņām

Foto: ekrānšāviņš no 1188play

Foto: ekrānšāviņš no 1188play

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas