Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte : ātrā ziedkāpostu – burkānu krēmzupa

Ziedkāpostu- burkānu krēmzupa. Foto:Denys Gromov, Pexels.comFoto:

Ziedkāpostu- burkānu krēmzupa. Foto:Denys Gromov, Pexels.comFoto:

Ziedkāpostu – burkānu krēmzupa ir ātri pagatavojams, sildošs un gards ēdiens gan ikdienai, gan arī kādām svinīgākām pusdienām.

5 Porcijām zupas nepieciešams:

1 vidēja izmēra ziedkāposts

10 ne pārāk lieli kartupeļi

3 vidēji lieli burkāni

Dārzeņu buljona kubiņš

Saldais krējums

Rīvēts cietais siers

Maizes grauzdiņi

Pagatavošana:

Kartupeļus un burkānus nomizo. Visus dārzeņu sagriež nelielos gabaliņos, pārlej ar ūdeni un liek vārīties. Pievieno dārzeņu buljona kubiņu( vai iepriekš sagatavotu pašvārītu buljonu). Vāra līdz dārzeņi mīksti. Visu sablenderē. Pievieno saldo krējumu un atkārtoti visu uzkarsē. Pasniedz ar rīvētu sieru un maizes grauzdiņiem.

Izmēģini arī:

Tumīgā šampinjonu krēmzupa

Skābu kāpostu zupa ar konservētiem tomātiem

Zivju zupa ar saldo krējumu


Ziedkāpostu- burkānu krēmzupa. Foto:Denys Gromov, Pexels.comFoto:

Ziedkāpostu- burkānu krēmzupa. Foto:Denys Gromov, Pexels.comFoto:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas