Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Ātrā vistas zupa uz ugunskura – recepte

Zupa uz ugunskura, Image by Ajale from Pixabay

Zupa uz ugunskura, Image by Ajale from Pixabay

Ja piknika laikā gribas ko vairāk par šašliku un desiņām, jāvāra uz ugunskura zupa! Un tieši vistas zupa ir lieliska gatavošanai dabā, jo vistas gaļa uzvārās salīdzinoši ātri.

Nepieciešams:

  • Vista, vidēji 1,5 – 2kg
  • Jaunais kāposts
  • Burkāni, 4 gb
  • Kartupeļi, 1 kg
  • Sīpoli, 3 – 4 gb
  • 4 – 6 lauru lapas
  • Zaļumi – dilles un pētersīļi
  • Sāls, cukurs un pipari pēc garšas
  • Ūdens, 6l

Pagatavošana:

Sagriež vistu, liek vārīties ar garšvielām. Kamēr vista vārās, sagriež kartupeļus kubiņos, kāpostu strēmelītēs un burkānus ripiņās. Kad vista uzvārījusies, to atkaulo un gaļu saliek atpakaļ katlā, pievieno kāpostus un burkānus. Kad tie pusmīksti, pieliek kartupeļus. Beigās pievieno zaļumus. Labu apetīti!

Lasi arī:

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...