Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Klasiskās kabaču pankūkas: dievīga recepte ātrām vakariņām

Kabaču pankūkas (Image by safran7 from Pixabay)

Kabaču pankūkas (Image by safran7 from Pixabay)

Dārzs ir palutinājis mūs ar jaunajiem kabačiem un tas nozīmē tikai vienu: laiks atklāt kabaču pankūku sezonu! Lūk, klasisko kabaču pankūku recepte!

Kādas sastāvdaļas nepieciešamas?

  • 3 nelieli jaunie kabači
  • 2 olas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 3-5 ēdamkarotes miltu
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls un pipari
  • Pētersīļi un dilles pārkaisīšanai, kad pankūkas būs gatavas

Kabaču pankūku recepte:

  1. Nomazgā kabačus un sarīvē tos uz vidējas vai rupjas rīves (jaunos var rīvēt ar visu mizu, lielākos labāk nomizot) ;
  2. Notecini nost lieko šķidrumu;
  3. Rīvētajiem kabačiem pievieno olas, sasmalcinātu ķiploku, miltus, visu kārtīgi samaisi;
  4. Pieber klāt piparus un sāli un vēlreiz samaisi (ja sāli bērsi klāt ātrāk, kabači turpinās sulot) ;
  5. Uz krāsns liec pannu, lej tajā eļļu un pagaidi, kamēr tā uzsilst;
  6. Ar ēdamkaroti liec uz pannas rīvēto kabaču piciņas, vispirms apcep no vienas puses, tad nedaudz no otras, līdz pankūkas kļūst brūnas;
  7. Ņem tās nost no pannas un atkārto cepšanas procesu, līdz visa kabaču masa iztērēta.

Kad pankūkas gatavas, pārkaisi tās ar pētersīļiem un dillēm. Pasniedz ar skābo krējumu.

Labu apetīti!

Šeit arī citas labas receptes ar sezonas dārzeņiem:

BONUSĀ - SĀTĪGĀ SIERA PASTA!

Kabaču pankūkas (Image by safran7 from Pixabay)

Kabaču pankūkas (Image by safran7 from Pixabay)

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas