Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Krāsnī cepti jaunie kabacīši – nu ļoti vienkārša recepte!

Jaunie kabači. Attēls: unsplash.com

Jaunie kabači. Attēls: unsplash.com

Jaunie kabači jāēd tagad! Šie kraukšķīgie un sulīgie kabacīši siera kažociņā garšos pat tiem, kuri parasti rauc seju, jau izdzirdot par kabaci. Kā pagatavot lielisku veģetāru vakariņu ēdienu vai piedevu pie kāda gaļas pamatēdienu?

Tev vajadzēs:

  • dažus nelielus jaunos kabačus
  • garšvielu maisījumu, ko sagatavosi no pustējkarotes sāls un tējkarotes Vidusjūras vai Provansas garšaugu maisījuma
  • 2-3 saspiestas ķiploka daiviņas
  • rīvēts parmezāna siers – pāris ēdamkarotes
  • ēdamkarote eļļas
  • sakapāti svaigi zaļumi pasniegšanai

Cepeškrāsni silda 180 grādu temperatūrā. Uz cepešplāts izklāj cepamo papīru.
Kabacīšus sagriež uz pusēm vai ceturtdaļās, atkarībā no to izmēra. Sagrieztos kabačus apviļā eļļas, ķiploku, siera un garšvielu maisījumā. Cep krāsnī 15 minūtes. Ja krāsnij ir grila režīms, beigās uz 2-3 minūtēm var apbrūnināt tajā.
Pārkaisa ar zaļumiem un ēd ar salātiem vai gaļu!


Ko vēl pagatavot no kabača?
Jaunie kabači. Attēls: unsplash.com

Jaunie kabači. Attēls: unsplash.com

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas