Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Recepte vakariņām: Spageti ar gaļas bumbiņām

Spageti ar gaļas bumbiņām (Photo by cottonbro from Pexels)

Spageti ar gaļas bumbiņām (Photo by cottonbro from Pexels)

Es tiešām nesaprotu, kāpēc tā, bet mūsu mājās atvasēm ļoti garšo spageti: ar sieru, sacepumos, dārzeņiem un ar gaļas bumbiņām. Spageti makaronus pēc pieprasījuma nākas gatavot visbiežāk, tāpēc cenšos tos piedāvāt dažādās variācijās. Šoreiz gan padalos ar tradicionālāko recepti - Spageti ar gaļas bumbiņām. Ceru, ka to novērtēs arī citi mazie ēdāji!

Šai receptei vajadzēs:

  • 500 g spageti;
  • 500 g liellopu maltās gaļas;
  • 1 sīpols;
  • 3 ķiploka daiviņas;
  • 1 ola;
  • 2 tomāti;
  • 2 tējkarotes tomātu pastas;
  • Nedaudz miltu;
  • Maltie pipari, sāls.

Spageti ar gaļas bumbiņām pagatavošana:

  1. Gatavo gaļas bumbiņas – sagriez smalkos gabaliņos sīpolu, liec klāt maltai gaļai, pievieno sāli, piparus un olu, visu kārtīgi samaisi;
  2. No maltās gaļas pagatavo bumbiņas, apviļā miltos un liec uz pannas cepties;
  3. Kastrolī uzvāri sālsūdeni un liec tajā vārīties spageti;
  4. Viegli apceptajām gaļas bumbiņām pievieno sagrieztus tomātus un sautē;
  5. Tomātu pastu samaisi ar nedaudz ūdens un pievieno bumbiņām;
  6. Pievieno arī sāli un piparus (vari pievienot arī citas garšvielas), atstāj uz plīts sautēties, kamēr ūdens iztvaikojis un gaļas bumbiņas kļuvušas mīkstas;
  7. Kad spageti gatavi, nolej tiem ūdeni, pievieno nedaudz olīveļļas un liec klāt uz pannas gaļas bumbiņām un samaisi.

Šeit arī citas idejas vakariņām ar makaroniem:

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...